作息时间表,以色列L.S HOUSE顶层公寓,奥迪a4

11

4月

规划师此次项意图使命是创新这个250平方米能够俯视以色列南部内盖夫沙漠的公寓,它坐落一座奢华住所楼的顶层,被一位在以色列和美国之间日子的女人买下。她十分爱以色列,首要是爱内盖夫沙漠。本来的内部彻底被破坏了,所以这个项目几乎是从零开始的,只要外墙能够运用。内部的区分是由Moran Gozali依据租户的需求来规划的,她想要一个宽阔的公寓,她的家人也能够住在那里。

This project included the redesign of a 250 sq.m. penthouse overlooking the Negev desert in the southern part of Israel. It occupies the top floor of a luxury residential tower, and was bought by a woman who spends her time between Israel and the United States. She has great love for Israel, mainly for the Negev desert. The original interior was totally destroyed, so the project started nearly from scratch with just the outer walls to work with. The internal divisions were planned by Moran Gozali according the needs of the tenant, who wanted a spacious apartment where her family can stay.

该项意图创意来自租户对沙漠的激烈希望。规划的首要概念是沙漠温度全天的改变,从冷到热再到冷。这是一个现代化的家,一方面发明了温暖、柔柔和高雅的资料与冰冷的资料之间的联络,另一方面在幽静的沙漠之夜供给了深蓝色天空的感觉。沙漠景象和规划产品的交融使公寓充满了天然资料和联络——木材、混凝土、天然石材和金属。

The project was inspired by the tenant’s strong wish to hold on to the desert location context. The leading concept here was the way desert temperatures change throughout the day, from cold to hot to cold again. It’s a modern home which creates a connection between materials emanating warmness, softness and elegance on the one hand, and colder materials offering the sense of dark blue skies on silent desert nights, on the other. The merging of the desert landscape and the designed product imbues the apartment with natural materials and connections – wood, concrete, natural stone and metal.

公寓的进口以厨房为中心。它是一家人煮饭、坐着谈天的当地。厨房岛的规划方法是让人们面对面坐着进行直接、密切的攀谈。350厘米长的黄铜灯与中岛将厨房与周围的空间分隔开来。客厅在进口的左面,有大落地窗,能让天然光进入室内。

The entrance to the apartment has the kitchen as its centerpiece. It’s where the family cooks, sits and talks. The island was designed in such a way that people sit facing each other for direct, intimate talks. A brass light 350 cm in length is overlooks that island in a way that separates the kitchen from the space around it. The living room is to the left of the entrance, and has large floor windows which allow natural light to come inside.

公寓的私家区域和公共区域是依据运用的首要资料区分的。客厅、餐厅和卧室由碳化橡木拼花地板界说,将这些区域表达为私密的起居空间。另一方面,公共区域选用大而薄的大理石作用花岗岩瓷砖,标志着人们通过或干事的区域。

The private and public areas in the apartment are divided on the basis of the dominant materials used on their floors. The living room, dining room and parents unit are defined by a smoked oak parquet floor, expressing those areas as intimate siting and living spaces. The ‘public’ areas, on the other hand, have large, thin marble-effect granite porcelain tiles which symbolize areas where people pass through or do things.

在进口周围,创建了一个薄的黑色环氧木橱柜,旨在看起来像薄金属片。橱柜给人一种工业的感觉,但就在它周围,你能够看到餐厅的木贴面和金色的黄铜腿,又是另一种感觉。

Beside the entrance, a thin black wooden epoxy-colored cabinet was created, which aims to look like thin metal sheets. The cabinet has an industrial feel to it, yet just beside it one can see the dining room with its wood veneer and golden brass legs, thereby creating another design-led dissonance.

卧室是公寓的中心部分。它有一个宽阔的澡堂和步入式衣橱。为了构成一个大的接连的空间,团队运用了铝和玻璃推拉门,以坚持一个敞开的,完好的空间。

The parents unit is a central part of the apartment. It looks west at the sunset through a large screen window, and has a spacious bathroom and walk-in wardrobe. In order to form a large single continuous space, aluminum and glass sliding doors were used, thus helping to maintain a sense of wide-open, unbroken space The materials and hues used in this project create an ephemeral sense that should last for years to come.

完好项目信息

项目名称:L.S HOUSE

项目方位:以色列贝尔谢巴

项目类型:住所空间/私家住所

项目面积:250平方米

完结时刻:2018

规划公司:Moran Gozali

运用资料:木材、混凝土、天然石材、金属、灯饰

拍摄:Oded Smadar